Tüketicilerimiz tabaklarındaki balığın lezzetli olduğu kadar güvenli ve sağlıklı olduğundan da emin olabilirler.
Global GAP sertifikasına sahip, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından onaylı üretim tesislerimizde gıda kalitesi mükemmelliğini yakalamayı hedefliyor, bu amaçla kültür balıkçılığı sektöründe ulusal ve uluslararası çapta kabul görmüş birçok yönetim sistem standardını uyguluyoruz.
Bizim için gıda kalitesini güvence altına almak, hammadde ve tedarikçi seçimiyle başlıyor. Hammaddelerimizin kalitesi, balıklarımızın kalitesini doğrudan etkilediği için tarım her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Hammaddelerimiz Özsu Tesislerine girmeden önce, detaylı bir teknik analiz, kontrol ve denetleme sürecinden geçiyor. Yılların deneyimiyle oluşturduğumuz tedarikçi geliştirme programlarımız ile ürünlerimizin kaynağını titizlikle seçiyoruz.
Uluslararası standartlarda balık yetiştirme ve işleme süreçlerimizde, balıklarımızı fiziksel, kimyasal, biyolojik her türlü zarardan koruyacak tedbirlerin tümünü alarak gıda güvenliği ilkemizi, gıda kaynaklı olumsuz etkenleri önleyecek şekilde hazırlama, işleme, paketleme, depolama ve taşınma işlemlerini yürüterek gıda güvenirliği ilkemizi hayata geçiriyoruz. Tüketicilerimizin yaşam kalitesini arttıran kaliteli, besleyici ve sağlıklı balıklar yetiştirmek, ihtiyaç duydukları gıda arzını sunarken sağlıklarını da en iyi şekilde korumak amacıyla gıda kalitesini Özsu’nun varoluş nedenlerinden birisi olarak kabul ediyoruz.